rädisa |
<< < (3/4) > >> |
Lisbeth: Jag tar av det gröna på rädisorna och lägger dom sen i en skål med vatten i kylen. de håller sig länge och blir krispiga och den starka smaken blir mildare. Byter vatten ibland. |
hemul: Det ska jag prova nästa gång jag köper. :wave: |
idalinda: Citat från: Lisbeth skrivet 2010.06.12 - 10:26:21 Jag tar av det gröna på rädisorna och lägger dom sen i en skål med vatten i kylen. de håller sig länge och blir krispiga och den starka smaken blir mildare. Byter vatten ibland. Det använder du alltså som sallad ... jag slängde just en knippe bakom en buske :redface: |
Lisbeth: Det är rädisorna som ligger o badar, det gröna går i komposten |
hemul: :clapgrin: |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |