Kålsallad på mitt vis

(1/2) > >>

Fjällmor:
Lika delar gräddfil, turkisk yoghurt och majonnäs blandas och smakas av med vitlök, dragon, vitlöksstrån, lite chili och så salt och nymald svartpeppar. Hyvla vitkål fint med osthyveln och dressa med röran. Låt gärna stå en stund.


Var beredd på att den tar slut fort...


 :whistle:

bild finns här:

http://web.mac.com/fjallmor/Webbplats/Blogg/Poster/2010/3/25__DSC9731_1.html

Nora:
Mums!! :inlove:

Bookia:
Jag har inte köpt vitkål på år och da'r, men det där receptet låter oemotståndligt Fjällmor. Måste testas.  :dribble:

Willys har börjat sälja pyttesmå kravodlade vitkålshuvuden, lagom för en person. Bra tajming där.  :flirting:

Fjällmor:
 :redface:

tack! så snällt...

Det är verkligen supergott

(åt den idag till cevapcici av renfärs..ojoj  :nod-yes: )

Bookia:
Renfärs, ni verkar äta mat värdig kungar. Jag skulle inte tacka nej till lite vilt. Gärna mycket vilt. Och lite till.  :nod-yes:

Här i södra delen av riket är priset på såna lyxvaror ungefär som det visades i en annan tråd här. 1kg renkött för drygt 700kr.  :max-shock:

Jag saknar norrland.  :sad:

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida