Kycklingfilé med ädelost och bacon

<< < (2/2)

Corny:
Jag gjorde saffranssås någon gång, och det bröt bra med sältan. Men tror att det går bra med vad för sås som helst som är mild i smaken.

Ris och sallad har jag haft till i övrigt.

Ekub:
Citat från: Corny skrivet 2010.03.15 - 00:02:58

Finns något liknande i den här receptskatten, såg jag. Men den här är för god för att strunta i att lägga ut. Enkel är den dessutom också!

Kycklingfiléer
Bacon
Ädelost

Skär ett litet snitt i kycklingfilén, proppa i så mycket ost som du vill ha (och som får plats  :shy: ). Linda sen bacon runt. Jag brukar använda två baconskivor per kycklingfilé, men i vanliga fall ska man visst bara ha en.

Lägg i smörad form och stek i 225 graders värme i ugn i ca 40 minuter eller något sånt. Har inte koll på tiden, för ibland när det har dröjt med maten har jag bara sänkt värmen och ändå har kycklingen blivit god.


Vi gjorde något liknande här om dagen. Fast jag genomstekte kyllingarna först och skar sedan en ficka som jag fyllde med ädelost och virade ett paket bacon runt två filéer så det blev fler än både en och två skivor :lol: Sedan slängde vi in dem i ugnen tills baconen var fin. Gott!!

Navigering

[0] Meddelandeindex

[*] Föregående sida