Räkgryta

<< < (2/2)

hemul:
Mikra inte räkorna då. Du kan väl bara lägga i dem efterråt.

Corny:
Citat från: Bookia skrivet 2010.03.06 - 23:31:17

Jovisst Hemul. Jag bara resonerade som en singelperson.

När jag lagar mat, då blir det aldrig bara en portion utan flera. Så jag gör matlådor kontinuerligt. Den där grytan skulle alltså inte alls fungera för mig. Att micra en matlåda med räkor i, på skolan bland folk. Låter inte alls som en bra idé, på mer än ett sätt.  :whink:

Den här grytan ska nog ätas upp samma dag den görs.

Om du ska ha med den till skolan, kan du väl göra grunden och sen ha räkor i en burk bredvid? Tror nog att de kalla räkorna tål en mikring på en minut eller så. Fast jo, det blir godare samma dag man gör den. Jag har värmt också, och det har varit ok, men inte lika gott. Dock har inte räkorna blivit som gummi. Men det kanske beror på att de inte kokar ens i den första delen?  :confused3:

Nora:
Det där lät jättegott Corny!!  :lick:

Ska absolut testa!
Några deciliter vitt vin i buljongen blir säkerligen också en höjdare  :nod-yes:

Navigering

[0] Meddelandeindex

[*] Föregående sida