rostbiff och filé |
(1/3) > >> |
idalinda: Jag har ett pinsamt problem :blush:. Vi köper natur-eko-nötkött från bonden och är väldigt nöjda, men bitar där det står rostbiff och filé på samlas i frysen. Dom som anses vara fina och dyra bitar ! Vi gillar inte att ha halvstekt kött så det måste bli genomstekt. Hjääääääääääääääääälp! Hur ska vi göra med dom ? |
hemul: Sälj dem. :lick: Men rostbiff är ju gott att helsteka och ha som smörgåsmat. Som sån man köper, du vet. Blir ju gott med nån fet röra. Du skulle kunna göra samma sak med filén. Nu skulle ju jag inte ha nåt större problem med att äta oxfilé som mat förstås. Kryddmör eller bea fixar biffen. |
hemul: Gör jerky i torken! Lyxjerky. :surprised: |
idalinda: Citat från: hemul skrivet 2010.02.22 - 10:53:10 Gör jerky i torken! Lyxjerky. :surprised: Det måste jag läsa mer om :nod-yes: |
idalinda: Hur får man smaken in i en tjock stek ? Måste man marinera en vecka eller börja spruta dom ? :blink: |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |