steka strömming och frysa in
hemul:
Du kan ju prova på Willys. :lol:
Strömming/sill är verkligen bra och billig mat. :nod-yes:
idalinda:
Willys , vaddå ? Har dom färsk sill ?
hemul:
:lol2:
Citat från: hemul skrivet 2010.01.21 - 14:42:12
Strömmingtips för dagen är att köpa Garants djupfrysta sillfiléer istället för giftig strömming. De är små som strömmingar och smakar likadant. ~50:-/kg, KRAV-märkt och klart! :thumbsup:
Corny:
Citat från: idalinda skrivet 2010.01.21 - 17:46:02
Citat från: Corny skrivet 2010.01.21 - 14:34:38
Panera fisken bör du nog göra. Den fastnar lätt i pannan annars!
Vet du vad , dom fastnade inte :yay:, gjutgärnspanna och en tunn metalspade fungerade finfint :nod-yes:
Det var som sjuttsingen! Hur gjorde du då? Mina opanerade fiskar fastnar alltid! :glare:
hemul:
Jag brukar steka opanerat ibland, fast inte just strömming. Mycket smör och låg värme så går det. Och så får man vara där med spaden och flytta på firrrarna ibland så de inte fastnar för mycket.
Ujujuj, nu kommer jag ihåg när vi brukade fiska strömming vid mina kompisars sommarställe när jag växte upp. Före midsommar var de riktigt små. Då tog man bara ur dem men benen fick vara kvar och så stekte man dem hela i pannan och åt på knäckebröd sen. Gud så gott det var! Riktigt färsk fisk, det är nåt det!
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida