Vitlöksost
(1/3) > >>
hemul:
Inget recept, bara ett litet tips till er som ändå ystar.  :tongue:

Jag har ofta massor med ricotta i frysen, för jag gör alltid det när jag ändå gör ostmassa och så glömmer jag att äta av den, så då blev jag lite kreativ.  :tongue:

Man kan blanda ricottan med pressad vitkök, salt och lite lagom med grädde så konsistensen blir krämig och bra. Boursin, släng dig i väggen!  :dribble:

Samma sak funkar med själva ostmassan, men man får då mixa den slät först. För den late går det säkert bra att utgå från keso.  :lol:

Givetsvis kan man ha i de örter man vill eller använda pepparrot istället för vitlök eller vad man nu gillar.
kwidell:
 :dribble: bra idé!! vispar du grädden först.. eller blandar du i den flytande?
hemul:
Hä bar å bland!!!  :snowmob:
kwidell:
 :lmao:  :bearhug:
hemul:
Asså, jag skulle ju ha osten till ett glas vin ikväll. Men nu har jag provsmakat så många gånger så det är inte mycket kvar. Jag kan inte ha sånt där.  :clubhead:
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida