Vitlöksost |
(1/3) > >> |
hemul: Inget recept, bara ett litet tips till er som ändå ystar. :tongue: Jag har ofta massor med ricotta i frysen, för jag gör alltid det när jag ändå gör ostmassa och så glömmer jag att äta av den, så då blev jag lite kreativ. :tongue: Man kan blanda ricottan med pressad vitkök, salt och lite lagom med grädde så konsistensen blir krämig och bra. Boursin, släng dig i väggen! :dribble: Samma sak funkar med själva ostmassan, men man får då mixa den slät först. För den late går det säkert bra att utgå från keso. :lol: Givetsvis kan man ha i de örter man vill eller använda pepparrot istället för vitlök eller vad man nu gillar. |
kwidell: :dribble: bra idé!! vispar du grädden först.. eller blandar du i den flytande? |
hemul: Hä bar å bland!!! :snowmob: |
kwidell: :lmao: :bearhug: |
hemul: Asså, jag skulle ju ha osten till ett glas vin ikväll. Men nu har jag provsmakat så många gånger så det är inte mycket kvar. Jag kan inte ha sånt där. :clubhead: |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |