Rökt älgkött? |
<< < (2/3) > >> |
MiaP: Om du är rädd för gångarna i älglevern kan du ju alltid mala till färs och göra leverfärsbiffar med äggulor och grädde som Wallenbergare ungefär, men glöm inte att lägga levern i mjölk en timme innan du mal den. Går även att köra i food-processor. :wave: :yay: |
Nizhoni: Varför ska man lägga den i mjölk? :confused3: Så jag kan mala levern med min matberedare, med riv-verktyget då? Många frågor blir det. :blush: Det lät väldigt gott och bra med leverfärsbiffar. :nod-yes: :drool: |
hemul: Har du svårt att se gångarna, hur ska du då klara rå leverfärs? :lol: |
MiaP: :moose: Lägg den i mjölk för att den ska bli mildare i smaken. Och använd kniven inte rivskivan. |
hemul: Är älglever gott? Den är hårdare än nötlever va? |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |