Tillagningstider vid olika ugnstemperaturer
hemul:
Jaha tack. Ja då så. Nu bestämde jag mig ändå för att göra den på dan i morgon för den känns inte riktigt tinad än. Jag ska ta tid. Vi får väl göra en egen tabell!
hemul:
Jaha, jag kan nu meddela att en skinka på just över 3 kg tog cirkus 9 timmar vid ~110 °. Den var 69 ° inuti när jag röck ut den. Jag glömde ju att titta på klockan när jag satt in den, men jag tror inte jag tar fel på mer än max +/- 20 minuter. Så nog hade jag kunnat sova alltid även om väckarklocka hade varit säkrast.
Tina:
Bra att veta, måste ha blivit saftigt och gott med så låg temp.
hemul:
Ja, den blev fin. Då var det ändå Willys billiga frysta för 44:90 eller vad den nu kostar. Ville testa den. Ska man ändå köpa fulskinka så är det ju bra om det åtminstone är billigt. Blir en till framåt jul för det här är INTE julskinka. Den är redan fryst i bitar för kommande bruk. Utom en bit. :lick:
kwidell:
:dribble: :dribble: :dribble:
Navigering
[0] Meddelandeindex
[*] Föregående sida