Högrev med ben, vad ska jag laga av det?
MiaP:
Mitt bästa recept på högrev är att slänga in köttbiten i en stekpåse och lägga in en eller två lökar och ett par morötter. Salta och peppra. Stek köttet i ugnen på 150 grader i 2 timmar för ca 1-1½ kg. Blir mycket godare och mörare än med stek och märgpipa köper jag aldrig för det köttet är mycket hårdare torrare och mindre fett än högreven. När köttet är klart gör jag jättegod gräddsås eller om jag är lat köper jag Lohmanders Bea.
:lick: :lick: :lick:
idalinda:
tror jag att jag testar detta under kommande veckan.
Jag försöker hinna testa det mesta av bitarna innan nästa leverans av naturkött ( 60 kg ) :yay: kommer i början av december.
Tina:
Citat från: idalinda skrivet 2009.11.07 - 17:14:37
tror jag att jag testar detta under kommande veckan.
Jag försöker hinna testa det mesta av bitarna innan nästa leverans av naturkött ( 60 kg ) :yay: kommer i början av december.
Det är fult att skyta :tongue_wag:
Navigering
[0] Meddelandeindex
[*] Föregående sida