aubergini, spetskål och rödkål recept ! |
<< < (2/4) > >> |
Tina: Skiva auberginer rätt tunt. Pensla med olja och strö lite salt på. Kör in i ugnen tills de får färg och låt dom svalna lite. Blir goda chips som man kan ha olika guckor på eller äta som de är. |
hemul: Smart! Ska man ha låg värme eller kör man på bara? :lick: |
idalinda: chips är alltid värd att testa ! Så hur är det med värmen och tiden frågar jag också ? Likaså undrar jag fortfarande om spetskål skulle bli gott i ugnen under köttfärssåsen ? guckor ? ? :confused3: guagamole , kanske ? |
Tina: 200 grader i 20 min. |
idalinda: tack Tina, ska testa pumpachips , auberginin är slut nu. Jag hade inte så många för jag bara testade att odla det i år. |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |