Pajdeg?
<< < (2/3) > >>
Corny:
Nu innehåller väl denna pajdeg också kolisar, men Tina Nordström tipsade visst om något slags alternativ med rågmjöl och creme fraiche och lite till i sitt program. Tycker att det är liiite bättre än vetemjöl iaf. Ska kika vidare åt dig. För just pajskalet är ju det som gör en paj! Det där knastriga goda... Slurrrp!!!  :whink:
kwidell:
Tack Corny  :inlove:.. och ja Pajskalet bidrar ju liksom till själva känslan av helheten!.. har inga problem att vara utan det när det gäller "vanliga" matpajer och så... men just Pumpapajen e ju mer en Efterrättspaj vad jag förstår.. och då känns det som om pajskalet ska vara me liksom  :redface:
hemul:
Jag tror på pajskal i dr K-stil. Om man tar ostmassa, äggula, mandelmjöl och lite vanligt mjöl, så tror jag nog det går att göra en deg av det. :nod-yes:
kwidell:
det är ju värt att prova i alla fall!... men borde inte det bli lite i koncistensen som Hemulbröd tro?
hemul:
Tror inte det. Inte utan äggvitor.
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida