Optimal sockerkaka

<< < (3/3)

Ninnan:
Jag brukar ta malda mandlar för att minska vetemjölet.
Men lite vetemjöl behövs för att den ska bli pluffsig.   :smile:

hemul:
Va? Har du redan hunnit baka den? Flera gånger till och med!  :lol:

hemul:
Jättelängesedan jag gjorde den här, men jag blev sugen på banantårta med chokladgrädde så... :tasty: Det intressanta är att jag bytte ut vetemjölet mot rismjöl och det funkade så klart hur bra som helst. Nästan bättre, tror jag. Kakan gick upp mer än den brukar. Nu har jag iofs inte smakat den än, men det blir nog inga större överraskningar. Jag bakar den ju helt utan sötning, så i sig själv smakar den inte så mycket. Satsar på fyllningen istället jag.  :dribble:

Hur som, man verkar kunna byta vetemjöl mot rismjöl rakt av, säkert i alla recept. Nema problema.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[*] Föregående sida