smörgåstårta
Vira:
Detta brödet är jättebra till smörgåstårtor
http://forum.fetbobba.net/index.php/topic,231.0.html
Levis:
Lite OT, men det handlar i varje fall om smörgåstårtor. Jag gjorde smörgåstårtor till en skolavslutning (ingen idé att fråga om vad jag hade på, det är glömt för länge sen). Eftersom en av kompisarna är veggis så gjorde jag en stor "vanlig" smörgåstårta, och en mindre veggo-variant. Den mindre var bra mycket större än vad kompisen skulle äta, meningen var att alla skulle få smaka på den med. Men folk har såna fördomar om veggomat, - den smörgåstårtan kan omöjligt vara lika god som den andra!
Jag var den enda som åt av bägge tårtorna, och även om den vanliga var precis så där god som den ska vara, så var faktiskt veggo-varianten ännu godare.
Jag tror att det går alldeles utmärkt att göra på oops. Har aldrig testat brödet Vira länkar till (måste verkligen läsa igenom receptdelen här igen!), så det kan jag inte uttala mej om.
idalinda:
:lmao: visst kan man göra "torra" smörgåstårtor för svenskar gör ju torra gräddtårtor !!
I Finland blöter man varje våning av gräddtårta antingen med mjölk eller cola/ sprite eller någon saft.
Man blöter och fyller på dagen innan och dekorerar med grädde/ annat på dagen D.
Så ok, smörgåstårta utan blötning då, med valfri botten verkarsom... jag måste ju bara testaa dom " formbröden" också när jag äntligen har hittat mina brödformer efter magasineringen.
Majonäs går bara fetbort och cf är också i samma klas.
Cream bonjour fungerar däremot och jag fattar inte riktigt vad skilldnade är.
Jag hittade en ekologisk färskost och blandade i vitlöken sjäv. gott!!
Så något sån får det bli då.
vitlöksmör överst så dekorationen fastnar.
Rostbiff med en våning leverpastej vore inte heller fel.
Det kan blir två tårtor om jag får fart på mig, men det dröjer kanske en månad eller så innan jag startar produktionen .
Corny:
Då är jag nog finne när det gäller gräddtårtor. :lol: För jag tycker också att de ska vara saftiga. Fast jag brukar använda mig av mixade bär eller frukt som får gojna ihop sig över ett dygn.
Ska du börja med catering? Iom att det ska bli produktion, menar jag.
hemul:
Det låter stort när katten siiiter, vet du. :clapgrin:
F'låt! :flowers:
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida