Muminmammans påsktårta

<< < (3/3)

hemul:
Oj! Jag tror min tårta fick godkänt av bakexperten!  :blush: :banana:

Fjällmor:
hoppla!

en sån spännande lite goding!

Måste testas i sommar..

 :thumbsup:

idalinda:
Jag testade med socker + stevia och grädde+ jordgubbar.
Familjen tycket att det var gott, jag tyckte att det var för sött.
Men jag har aldrig gillar kondisbitar eller wienerbröd heller   ( men ge mig en bulle eller en kanelbulle .... :drool:)

Så nästa gång blir det mindre stevia och mindre socker.

hemul:
Länkade just till den här tårtan och då insåg jag att jag att jag inte talat om hur god den blir med rabarbersylt*. Då får man syran som behövs.

*) Smält rabarber med bottenskyla vatten och stevia efter smak. Normalpersoner tar givetvis socker i. Tänk rabarberkräm utan vatten och potatismjöl.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[*] Föregående sida