Muminmammans påsktårta
hemul:
Oj! Jag tror min tårta fick godkänt av bakexperten! :blush: :banana:
Fjällmor:
hoppla!
en sån spännande lite goding!
Måste testas i sommar..
:thumbsup:
idalinda:
Jag testade med socker + stevia och grädde+ jordgubbar.
Familjen tycket att det var gott, jag tyckte att det var för sött.
Men jag har aldrig gillar kondisbitar eller wienerbröd heller ( men ge mig en bulle eller en kanelbulle .... :drool:)
Så nästa gång blir det mindre stevia och mindre socker.
hemul:
Länkade just till den här tårtan och då insåg jag att jag att jag inte talat om hur god den blir med rabarbersylt*. Då får man syran som behövs.
*) Smält rabarber med bottenskyla vatten och stevia efter smak. Normalpersoner tar givetvis socker i. Tänk rabarberkräm utan vatten och potatismjöl.
Navigering
[0] Meddelandeindex
[*] Föregående sida