ris |
(1/1) |
anod: blev bjuden på middag av yngsta tösen som oxå e lchf:are :clapgrin: det blev kyckling i curry å ris, just det ris, blomkålsris ! hur gott som helst. märktes ingen skillnad mot vanligt ris när man åt det med sås på. recept som följer: riv rå blomkål på grövsta sidan av rivjärnet, stek i mkt smör på låg värme i ca 10 min salta o peppra ,klart. jätte gott som en viss tina sa :lick: . nu kan man äntligen göra nasi goreng å andra goda risrätter igen :thumbsup: |
kwidell: Ja blomkålsris är jättemummsigt med sås på!.. fast ajg har bara ätit det som kokat. dvs att man river det och sen langar i kokande vatten i knappt nån minut. häll av vattnet och servera. :tongue: mummsigt! men att steka det i smör måste ju fungera ypperligt också!.. speciellt om man kryddar och serverar till typ Indisk mat! :dribble: |
Ninnan: Idag åt jag kokt,svensk blomkål med salt och smör. Så gott :flirting: |
Navigering |
Meddelandeindex |