Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2024.03.29 - 07:14:14 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: 1 2 [3]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Landet Brunsås  (läst 13715 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31106



Hemsida
« Svara #30 skrivet: 2010.02.10 - 11:33:27 »

Det där att saker "glaseras" med is tror jag det är lite vett med. Men kyckling? Det har man ju köpt djupfryst och oglaserad hur länge som helst utan att den varit torr och frysskadad. Men små saker som har stor yta i förhållande till volym, som räkor, där undrar jag om det inte är mer eller mindre nödvändigt.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Ekub
Superhero
******

Smörklickar: 15
Offline Offline

Antal inlägg: 1471


« Svara #31 skrivet: 2010.03.07 - 18:54:49 »

Nu har jag ju inte sett landet brunsås alls, men jag jobbar i chark och del damer som kommer och köper fisk säger att om man fryser den ska man frysa den i vatten för att det skulle bli bättre när man väl tinar den... kanske är något liknande med kycklingen?! :confused3:
Loggat

Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv - Kierkegaard
Sidor: 1 2 [3]   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544