Fetbobbas Forum

Medlemshörnan => Medlemmarnas egna => Ämnet startat av: linnea skrivet 2008.08.12 - 06:31:33



Titel: Matkatastrofsommar!
Skrivet av: linnea skrivet 2008.08.12 - 06:31:33
Hej på er alla! Hoppas att ni har haft en skön semester! Själv har jag fallit ur helt och ätit både det ena och andra! :redface: Det känns att man har ätit mycket kolhydrater. Både ont i magen och halsbränna! :badtongue: Nu är det bara att ta nya tag och komma igen!


Titel: SV: Matkatastrofsommar!
Skrivet av: hemul skrivet 2008.08.12 - 08:01:11
:wave:

Vi ska nog se till att du sköter dig!  :kungfu: :lol:


Titel: SV: Matkatastrofsommar!
Skrivet av: Levis skrivet 2008.08.12 - 11:17:11
Känner igen det där.

På något sätt känns kolisar extra goda när det är sommar. Färsk frukt och färska bär är ju svåra att låta bli, sen hör ju glass sommaren till.

Men nu är det nya tag som gäller! Det klarar vi galant, eller hur?


Titel: SV: Matkatastrofsommar!
Skrivet av: linnea skrivet 2008.08.12 - 12:10:49
Tack, kära vänner! Med knutpiskan på ryggen ska det nog gå!  :smack:
Jag uppdaterar er om fortsättning!  :wave:


Titel: SV: Matkatastrofsommar!
Skrivet av: idalinda skrivet 2008.08.18 - 20:43:52
Min första LCHF sommar spårade ur totalt  ( +6-7 kg ) och det var bara att komma tillbaks på banan och börja äta fettigt igen.
Denna sommaren har gått även det lite blandat , men mycket mer kontrollerad  ( bara +1kg efter två sommarmånader !)
Den senaste veckans kolisar får jag nu jobba bort ( en Finlandsresa hos släktingar och vänner) .

Hemma är det mycket enklare att äta sunt...
lycka till med ordningen!


Titel: SV: Matkatastrofsommar!
Skrivet av: linnea skrivet 2008.08.19 - 10:19:41
Hej igen!

Nu är jag inne på rätt spår igen!  :thumbsup: Magen mår som en prinsessa igen!  :clapping:
God lax åts igår: portionslaxbitar läggs i form. blanda hackade inlagda tomater i olja. smulad fetaost lite citronsaft, salt och peppar med creme fraiche. Klicka över laxen och in i ugnen 175°C i ca:15 min. Krispig sallad och kokta sparrisar är gott till.
 :lick: