Fetbobbas Forum

Vårt forum => Nyheter och kungörelser => Ämnet startat av: hemul skrivet 2017.07.07 - 23:52:35Titel: Nya medlemmar - problem med registering?
Skrivet av: hemul skrivet 2017.07.07 - 23:52:35
Det är väldigt mycket spam nu och jag var tvungen att införa moderering. Nya medlemmar måste godkännas av mig innan de släpps in och kan alltså få vänta några dagar.

Det blir rätt fort en lång lista med nya medlemmar som jag måste gå igenom. Om jag skulle klanta mig och råka avvisa en riktig person av misstag, ber jag vederbörande slänga iväg ett mail till hemul @ denna domän, så fixar jag det. Jag ber även om ursäkt på förhand.  :look_down:


Titel: SV: Nya medlemmar - problem med registering?
Skrivet av: hemul skrivet 2017.11.19 - 02:57:09
Tametusingen, jag tror vi har fått en riktig medlem.  :max-shock:
http://forum.fetbobba.net/index.php?action=profile;u=2315

Det tragiska är bara att hen nog fick vänta lite länge på att bli insläppt, så hen har inte synts till mera. :worried:

Det är läskiga mängder spammare som registrerar sig nu. Schasade just bort ungefär 150 stycken och jag tror det är mindre än en vecka sedan jag rensade sist. Tur vi införde moderering, annars hade det inte gått. Vad jag borde göra är att installera den nya versionen av forumet som säkert har bättre spamskydd. Det här är läskigt gammalt nu. Men det är en stor uppgradering och allt måsta göras om från början, verkligen från noll. Exportera och importera databaser (och ora sig för att nåt ska gå fel och att vi ska förlora inlägg), fixa layouten och gud vet vad. Jag orkar helt enkelt inte som det är nu, med så låg aktivitet.