Fetbobbas Forum

Recept => MATLAGNINGSAKUTEN => Ämnet startat av: Sorla skrivet 2011.10.02 - 16:06:12



Titel: Aioli
Skrivet av: Sorla skrivet 2011.10.02 - 16:06:12
Vad tro ni om Aioli. Kan man göra den i förväg och bära med sig i en rygga. Typ att jag gör den 2 dagar innan jag ska ha den? Jag ska ut på hajk med mina paddelmadamer och det står fisksoppa på menyn. Vi tänkte lämna elvispen hemma liksom......


Titel: SV: Aioli
Skrivet av: /LO skrivet 2011.10.02 - 16:12:32
Går nog om den får vara kall!


Titel: SV: Aioli
Skrivet av: Sorla skrivet 2011.10.02 - 16:19:44
Det var precis det svar jag hoppades på att få.  :thumbsup: Men jag är lite orolig för att den typ delar sig eller skär sig under transporten..... :confused3: Men ägg och olja kanske hänger ihop när de väl har blandat sig?


Titel: SV: Aioli
Skrivet av: /LO skrivet 2011.10.02 - 16:20:56
Var är det värsta som kan hända? Att ditt rykte som mästerkock naggas i kanten? Testa!


Titel: SV: Aioli
Skrivet av: hemul skrivet 2011.10.02 - 17:02:10
Det är ju inte precis jättevarmt nu. Ta den i en sån där liten mjuk kylväska. Ställ den i frysen ett tag innan. Inte så den fryser alltså. Så kan du ju fylla upp väskan med smör och andra iskalla grejer.  :bg:


Titel: SV: Aioli
Skrivet av: Sorla skrivet 2011.10.02 - 19:00:50
Var är det värsta som kan hända? Att ditt rykte som mästerkock naggas i kanten? Testa!

 :max-shock: Det vore fruktansvärt!  :cry:

 :flirting:

Det är ju inte precis jättevarmt nu. Ta den i en sån där liten mjuk kylväska. Ställ den i frysen ett tag innan. Inte så den fryser alltså. Så kan du ju fylla upp väskan med smör och andra iskalla grejer.  :bg:

Jomen, så var ju tanken.  :nod-yes:


Titel: SV: Aioli
Skrivet av: idalinda skrivet 2011.10.02 - 22:49:03
Du kan väl trixet att frysa in vattenflaskan också, den fungerar som kylklamp och blir lättare att bara hem.