Fetbobbas Forum

Allmänt => Livsmedel => Ämnet startat av: Cowboy skrivet 2008.01.15 - 16:21:19



Titel: Kalkon
Skrivet av: Cowboy skrivet 2008.01.15 - 16:21:19
Varför är den rökta kalkonen i affärer så mager. Om man får tag i fet fin rökt kalkon är det jättegott men den fettfria varianten i affärn får dom ha kvar för mig.


Titel: SV: Kalkon
Skrivet av: miapia skrivet 2008.01.16 - 15:06:25
Jag gillar oxå kalkon, men som sagt den som oftast finns går ju "bort". Dessutom är det ju smakförstärkare/glutamat tillsatt. Någon som hittat kalkon utan nyckelhålsmärkning och smakförstärkare, hojta gärna till om var.


Titel: SV: Kalkon
Skrivet av: idalinda skrivet 2008.01.16 - 19:35:55
Min mamma fixade en jul en underbar kallrökt  (3 månader) kalkon till julbordet.
Jag tror att det var det ljuvligaste jag har ätit i köttvägar :inlove:.
Detta var så där 17 år sedan i Finland-landet  :byecry:

Om någon vet något om kallrökt kalkon kan man hojta också !


Titel: SV: Kalkon
Skrivet av: hemul skrivet 2008.01.16 - 19:42:12
Jag flyttade denna tråd eftesom det inte är ett recept. Passade på att göra en livsmedelssektion också, som vi hade i gamla forumet. Insåg att det nog behövs.  :lol: