Kalkon
(1/1)
Cowboy:
Varför är den rökta kalkonen i affärer så mager. Om man får tag i fet fin rökt kalkon är det jättegott men den fettfria varianten i affärn får dom ha kvar för mig.
miapia:
Jag gillar oxå kalkon, men som sagt den som oftast finns går ju "bort". Dessutom är det ju smakförstärkare/glutamat tillsatt. Någon som hittat kalkon utan nyckelhålsmärkning och smakförstärkare, hojta gärna till om var.
idalinda:
Min mamma fixade en jul en underbar kallrökt  (3 månader) kalkon till julbordet.
Jag tror att det var det ljuvligaste jag har ätit i köttvägar :inlove:.
Detta var så där 17 år sedan i Finland-landet  :byecry:

Om någon vet något om kallrökt kalkon kan man hojta också !
hemul:
Jag flyttade denna tråd eftesom det inte är ett recept. Passade på att göra en livsmedelssektion också, som vi hade i gamla forumet. Insåg att det nog behövs.  :lol:
Navigering
Meddelandeindex