Kalkon |
(1/1) |
Cowboy: Varför är den rökta kalkonen i affärer så mager. Om man får tag i fet fin rökt kalkon är det jättegott men den fettfria varianten i affärn får dom ha kvar för mig. |
miapia: Jag gillar oxå kalkon, men som sagt den som oftast finns går ju "bort". Dessutom är det ju smakförstärkare/glutamat tillsatt. Någon som hittat kalkon utan nyckelhålsmärkning och smakförstärkare, hojta gärna till om var. |
idalinda: Min mamma fixade en jul en underbar kallrökt (3 månader) kalkon till julbordet. Jag tror att det var det ljuvligaste jag har ätit i köttvägar :inlove:. Detta var så där 17 år sedan i Finland-landet :byecry: Om någon vet något om kallrökt kalkon kan man hojta också ! |
hemul: Jag flyttade denna tråd eftesom det inte är ett recept. Passade på att göra en livsmedelssektion också, som vi hade i gamla forumet. Insåg att det nog behövs. :lol: |
Navigering |
Meddelandeindex |