pizzeria pizzabotten |
(1/1) |
idalinda: Det här är den genialiska pizzabotten i alla kategorier! För mig är det som " pizzeria pizzan" ungdomarna tittade på mig lite sne och konstaterade att " mamma har inte käkat på pizzerian länge...." jo, så klart är det inte riktigt samma, men även ovannämda tonåringar konstaterade att denna botten är klart bäst hittills och smaskade i sig med god aptit. Så för EN person: 1 ägg 2dl riven ost Vispa ihop och bre på ungsplåten, Klart! :lmao: Så klart behöver ugnen värmas till 200-225 grader och låta botten vara där 5 minuter. Ta ut den och bre på tomatpyre, peppar och önskad fyllning efter pizzeria-listan och sedan lite ost på. 10 minuter till i ugnen. Som vi har njutit denna helgen! Vi handlade hem alla fyllningar som alla önskade, Jag älskar blandningen : räkor, lök och banan :tasty: Vi testade även att ha lite mandelmjöl med 1msk / portion kanske. Om man gör 4 dubbla deg och delar den i åtta ( gorbys pirog-stora) botten, blir det lättare att hantera med spaden. Godast enligt mig blir det när man inte lastar pizzan överfullt utan ungefär så som i pizzerian. Man kan göra färdigt flera plåtar i förväg om man är flera som äter och sedan kan alla fylla på så som man vill under måltiden. |
Mynlen: :thumbsup: ska jag testa denna helg. Vad för slags ost använde du? bra smältbar ost (inte så lagrad,smaklös gummi ost kallar vi det) eller mer lagrad pga smaken? |
idalinda: Det var nog den smaklösa varianten , stureost av grädde 38%. Men jag kan tänka mig att alla ostar som smälter fungerar där! |
Tina: Tack för tipset, måste testas. |
Navigering |
Meddelandeindex |