Hasselbackare
(1/4) > >>
Ekub:
Såg på LCHF-butiken att de hade recept på hasselbackare gjorda på champisar. Man tar stora campisar, skär av en bit av foten så att den skan ligga plant. Sedan skär man dem som hasselbackare, lägger på en fet och god ost samt kryddar med ngt gott. Gratineras på 200 grader i ca 20 min om jag inte har fel för mig. Tyckte det såg riktigt smaskigt ut  :drool:
moncaponca:
OOOOOOOOH! Här hade vi extrapris på champinjoner, detta måste testas!!! :dribble:
Ekub:
Visst lät det gott!?!  :drool: 15-20 min stod det, men gradantalet stämde  :whink:
moncaponca:
 :eating:  :thumbsup: Yum!  :clapping:
Fler sådana här receptidéer, tack!  :wave:  :nod-yes:
Ekub:
Var en snodd idé  :blush:
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida