Wallenbergare

Sidor: (1/2) > >>

Corny:

Kanske många här äter denna fantastiskt goda köttfärsbiff ofta, men jag slänger in receptet ändå.

Kalvfärs (men det går lika bra med vanlig nötfärs)
Grädde
Äggula/ äggulor (beroende på hur stor sats man gör)
Salt
Peppar

Lägg ner färsen i matberedaren och sätt på den. Häll på grädde tills färgen blir lite sådär rosabeige. I med äggula, salt och peppar.

Forma biffar och stek på ganska så hög värme i smör. Helst i gjutjärnspanna. Blir finare stekyta då. Servera med en god gräddsås och grönsaker. 

Fjällmor:

mmm..supergott med renfärs  :thumbsup:

hemul:

Lappenbergare?  :crazy:

Corny:

Kryddar du på samma sätt med renfärs, eller har du i något annat?

Fjällmor:

Den här är ju god:

http://forum.fetbobba.net/index.php/topic,717.0.html

 :flirting:

Sidor: (1/2) > >>