räkchips

Sidor: (1/4) > >>

idalinda:

Jag är barnsligt förtjust i räkchips :crazy: som man kan äta på kinarestaurang.

Nu funderar jag naturligtvis hur man gör sådana.
Min första tanke är att göra maräng och blanda mixade räkor i smeten.
Eller måste dom kanske torkas och smulas till mjöl först  :confused3: ?

Tänk gärna till med mig, för  äggvitor och räkor kan man väl äta obegränsad och käka chips  utan kolhydrater framför tv:n vore inte fel  :w00t:

hemul:

Tror det blir svårt. :shake_head:

idalinda:

Vaffödå  :confused3: ?

Tina:

Man kan köpa halvfärdiga räkchips i asiatiska butiker. Dom ser ut som hårda geléklumpar som man friterar. Blir jättegott men jag har ingen aning om hur mycket kolisar det är i dom.

idalinda:

oj, ska väl kolla någon gång när jag går förbi en sådan butik ! :smile:

Sidor: (1/4) > >>