hur stuvar man spenat ?

Sidor: << < (3/3)

hemul:

Det fattade jag. Men jag fattade inte varför det var vitsen. :tongue:

idalinda:

Jag testade en gång med grädde , men det blev inte riktigt som jag hade trott.
Så jag tänkte att cf skulle vara bättre , men jag tror att jag måste även koka lite längre än jag har gjort förut.

hemul:

Jag hajjar.  :cool: Jo, grädden får man ju koka ihop rätt mycket.

Corny:

Så grymt längesen någon skrev i denna tråd, men jag tänker ändå göra det. Idalinda, kan också tipsa om att använda majonnäs till spenat. Jag blev tvungen att komma på någon form av "stuvning" iom att jag inte äter mjölk, och majjo visade sig vara helt ok. Visserligen måste man ha mycket, mycket mindre majonnäs än grädde eller crème fraiche, men det är helt ok. Tror att jag använder ca 1 tsk eller lite mer till en stor portion. Smakar inte riktigt lika gott som spenat med grädde, men det funkar fint om man saltar lite extra!

idalinda:

Corny ,du räddar mig hela tiden !
Jag har nu massa spenat i frysen  och det börjar vara dax att stuva dom,
Så ja, de andra får det med phildelfiaan då och jag testar med lite majo  :lol:

Sidor: << < (3/3)