att steka bacon

Sidor: << < (8/10) > >>

hemul:

Jag tycker det är lättare att torka spisen och kaklet än att torka ugnen jag. Har vanlig spis med ugnen där nere.  :shy:

idalinda:

Citat från: MiaP skrivet 2009.01.06 - 13:48:29
--
Men har du inte en ny ugn med pyrolys då bränner man bort fettet, annars funkar ju ugnsspray.
 :dribble: :lol:  :rolleyes:

--

Nej inte än, gamla spisen och kyl och frys fungerar förhoppningsvis ett tag, vi är ju inte färdiga med köket än och renoveringsbudjeten  är nu slut
så allt vi gör måste komma från det vanliga kontot.
Problemet är att jag har nya fina valnötskivor kring spisen och vet inte riktigt hur de ser ut efter en omgång av bacon.
( jag var inne på stenskivor runt spisen, men dessa valnötter följde med på vår köksköp så vi lade dom på sin plats och är nöjda än så länge)
De är vaxade med hårdvaxolja så hittills syns det inga fläckar.

någon kakel har jag fortfarande inte... :cool:

hemul:

Kom igen! Ett kök ska väl användas!  :lol1:

idalinda:

jap jap , men du skulle ha sett hur det såg ut senast när vi stekte bacon ... det tar nämligen en timme för att det ska räcka till alla
och jag steker ju dom lite tjockare fläskskivor ....

hemul:

Rostfritt har sina fördelar.  :lick:

Sidor: << < (8/10) > >>