Friterade fläsksvålar

Sidor: << < (5/5)

MiaP:

Jag har varit på Kungsbyn idag och köpt buljongben bl a. De har även Borgeby's kryddor i påsar så jag försåg mig med några stycken. Det blev ett par stora fina entrecoter också. :cow:

hemul:

:ot: 

idalinda:

Citat från: hemul skrivet 2008.11.22 - 17:39:42
--
Tror det står i receptet. Det viktiga är att ha så varmt man törs, annars poppar de inte utan blir som mina på bilden.  :shy:

En del ben ger inte gelé. T.ex. lamm är hopplöst. Men lägger man med en fläsksvål så går det.

--

Jag skulle inte frågat om det hade stått på receptet hur länge man ska fritera  :club:

HUUUUUUr länge ska man fritera dom ??

hemul:

Tills de har poppat och är vackert gyllenbruna så klart!  :biggrin1:

Minns inte. Typ 3-4 minuter. Kanske kortare. :boxing:

Sidor: << < (5/5)