Hur gör man skivbar leverpastej?

Sidor: << < (6/7) > >>

berittis:

Så bra!  :smile:    Jag skulle aldrig idas koka en liten skvätt varje gång jag vill ha leverpastej. Jag har fryst in min leverpastej i små burkar. Ska testa att sätta till vatten och mixa.

hemul:

Nä, precis. Man kan säkert ta grädde också. Men dels är min pastej kaloriberäknad och sen tänkte jag att okokt grädde kanske skulle påverka hållbarheten. Inte för att den blir så gammal.

Prova dig fram med små skvättar bara. Tror det är risk att den blir för lös om man tar för mycket. Den ändrade sig väldigt snabbt.


berittis:

 :nod-yes:

hemul:

Du bor också själv va? Jäkla kladd med alla småförpackningar i frösaboxen.   :crazy:

berittis:

Nix. Jag bor med min man (och Indy, vår katt  :cat: ). Men det blir för mycket leverpastej ändå för vi vill ju gärna ha omväxling med pålägget, så därför fryser jag in en del i små burkar.  :smile:

Sidor: << < (6/7) > >>