Yoghurt- och bärglass

Sidor: (1/2) > >>

Bookia:

  4 portioner

300 g frysta bär, t.ex. hallon och blåbär eller jordgubbar

2 dl tjock grekisk yoghurt, 10 %

1 dl crème fraiche


Gör så här:

1. Lägg de frysta bären tillsammans med yoghurt och crème fraiche i en hög skål och mixa med mixerstav eller kniven i matberedaren.

2. Kör till en slät massa. Klicka i glassen i fyra glas. Servera genast eftersom den smälter fortare än vanlig glass.

Langhol:

Vilka smarriga efterrätter du bjuder på, Bookia! :lick:

Bookia:

I väntan på receptsidan som min pojkvän har lovad koda ihop åt mig i snart ett år nu (:angrywife: ), så lägger jag upp alla bra recept jag hittar här.

Sen när receptsidan kommer ska jag lägga upp alla mina recept sen innan, den sidan kommer bli en LCHF guldgruva.  :thumbsup:

Langhol:

Väntar med spänning! :lol:

Shyan:

Hmm..... kan man använda tinade blåbär tro

Oh låta den stå lite i frysen sen istället så den blir kall

Måste pröva detta

Sidor: (1/2) > >>