Stevia är kostnadseffektivt

Sidor: << < (9/10) > >>

kwidell:

 :thumbsup: låter ju toppen! men när du kokar sylt.. har du bara stevia då eller blandar du med socker?.. har för mig att sockret hjälper till att konservera det hela  :blink:

hemul:

Bara stevia. Jag fryser sylten.

kwidell:

smart! du måste ha en stooor frys bara!  :flirting:

köper du rabarberna någonstans då föresten, eller har du egen odling?

hemul:

Vi har lite i trädgårn, men det växer dåligt. Men jag fick massor av en f.d. granne som köpte hus med den största rabarberodling jag sett och nu har jag löfte att plocka hur mycket jag vill efter midsommar på en grannes kolonilott. Fil, rabarbersylt och vispgrädde ovanpå är himmelskt gott! :tasty:

Det tar mindra plats med sylt än att frysa råa rabarber.  :cool:

kwidell:

 :thumbsup: toppen för dig!
vi har också rabarber.. och de växer något så extremt  :eeek: .. inte tar vi hand om alla dem inte!.. så annars hade du gladeligen kunnat få av mig  :nod-yes:

Sidor: << < (9/10) > >>