Vaniljimporten

Sidor: << < (3/4) > >>

Ninnan:

Den sidan du visade med vanilj, jag såg inte om burken-höljet var märkt med ekologiskt. Är du säker att den är det?

hemul:

Ingen aning. Har inte yttrat mig i frågan.

idalinda:

Men nu vill jag veta igen!
Är det någon skilnad på att själv skrapa vanilj från en stång ( 20 st för 70kr)
än att köpa en burk med färdigskrapad för 59kr ?

Jag tror fortfarande att jag får ut mer av bruken än stångarna.
Du får gärna bevisa motsatsen!  :whink:

hemul:

Inte har de suttit och skrapat ur bara fröna för det där priset! Pulvret är hela stången, mald.

Ninnan:

Det finns ju vaniljsmak i hela stången. Varför lägger man annars i hela stången?
Men visst.. 
man måste ta mycket mindre vanilj i ek. burk än i den "vanliga" burken.
Tyvärr står det inget på burken om det.

Sidor: << < (3/4) > >>