Färsfyllda spetsiga paprikor

Sidor: << < (2/3) > >>

hemul:

Vet inte. De jag menar är blekgröna och brukar vara mycket BILLIGARE än andra. Inte så stora heller och lite knotiga i formen, inte så perfekta liksom. Brukar finnas fr.a. på invandrarbutiker och salutorg här.

Bookia:

Var är här?  :neutral:

Jag brukar titta in på invandrabutiken här i Skövde ibland, men de har rätt så magert utbud när det gäller frukt och grönt. Det de brukar ha ser alltid gammalt ut, så jag köper sånt på Willys istället. Vet faktiskt inte vilka paprikor du menar. Men på vanliga affärer säljer de vita paprikor som är snarare ljusgrönbeigesmutsvita till färgen.

hemul:

Uppsala. Varför ligger detta under Fågel förresten? Tar och flyttar det till kött.  :lick:

Bookia:

Oj, sorry, my bad.  :redface:

skogsstjrna:

Hemul menar nog de vita, som brukar vara ljusgröna.  :wacko:

Tillbaka till receptet, det ska vara en massa god riven ost på oxå, t.ex. parmesan. Mums!  :worshippy:

Sidor: << < (2/3) > >>