Mynlen

Sidor: << < (5/11) > >>

Mynlen:

evigt dillema!

jag köper förrsten wästgöta kloster ost på IKEA här  för att smaka svenska osten litet. Visserligen håller jag med om att svenska osten smakar MINDRE men jag tycker inte den är äcklig eller så. Omväxling förnöjer. Tror jag. Varför har jag då hamnat i chokladträsket så ofta?? :blink:

Nizhoni:

Som vanligt var jag lite otydligt tror jag, jag menade att Goudan måste vara holländsk för visst finns det goda svenska ostar, dock ej Gouda.  :flirting:
Krutrök och Västerbottensost är två favoriter hos mig, fast Krutröken har bytt namn till, eh vad var det nu igen, googlar och hittar att det är Norrglimt den heter nu. Inte alls något bra namn tycker jag, Krutrök var bättre i mitt tycke.

Egentligen är jag lite kluven när det gäller ost för jag vill ha osten mjuk och len men ändå lika smakrik som en vällagrad stenhård ost, svår kombination tycker jag. 

Och vilken var kopplingen till chokladen nu när vi hamnade där? Fast i chokladträsket finns bara choklad av usel kvalitet, jag vill vara i chokladparadiset som för tillfället består i en kaka 1888 Masters Blend 70%.  :drool:

Mynlen:

jag menade bara att jag inte behöver så mycket omväxling på choklad... där hamnar jag varje gång förr eller senare igen. jag är också bra på att vara otydlig   :rolleyes:

86% av ööh Cote d´or tror jag  är inte så dum heller. Inte allt för dyr och en ruta då och då.. problemet är bara att om den finns hemma så blir det snarare en ruta litet oftare än då och då...  :confused3:



Mynlen:

 :max-shock: jag fick en smörklick! var kommer den ifrån? kan man se det någonstans?

hemul:

Nä.  :up_yours:

Sidor: << < (5/11) > >>