panering

Sidor: (1/4) > >>

anod:

satt å läste recept här på forumet, hamnade på ett äldre inlägg om kyckling kiev,  :dribble: . där disskuterades det om panering, kan tipsa om att pofibrer funkar precis lika bra att använda som ströbröd som den "äkta" varan . använder det alltid till att panera fisk o snitzel mm

hemul:

Nämen det låter ju toppen. Ska jag testa. Jag är inte så känslig, så jag tar faktiskt ströbröd ibland, men det är ju bara som lyx när jag tycker att det är synd att låt bli, som till rödspätta och strömmingsflundror. Vore bra med något man inte behöver ransonera.

anod:

här ransoneras jäklar inget panera på så mkt du orkar  :yay: . tycker precis som du att plattfiskfileer måste paneras! pofibrerna e dessutom toppen att "bröa" kakformar med  :nod-yes:

hemul:

Ska banne mig tina upp ett paket sill och testa lite falska strömmingsflundror. :tasty:

anod:

klockan 5 på morgonen? ja jäklar i min lilla låda, du e minnsan ett fullblodsproffs! kan inte annat än att applådera å beundra  :clapping:   :worshippy: . nå va tyckte du ?

Sidor: (1/4) > >>