Lövbiff

Sidor: (1/4) > >>

Shyan:

Hur gör jag för lövbiffen inte ska bli som en skosula

misslyckas varenda gång jag tillägat det

Tycker att jag inte steker den länge utan bara nån min på varje sida, men den blir seg nästan varenda gång


Nora:

Det är det där som ofta är det tråkiga med köpkött, det är inte nog mörat helt enkelt  :shake_head:



Ena:

Citat från: Shyan skrivet 2011.04.28 - 01:29:19
--
Hur gör jag för lövbiffen inte ska bli som en skosula

misslyckas varenda gång jag tillägat det

Tycker att jag inte steker den länge utan bara nån min på varje sida, men den blir seg nästan varenda gång


--
En lövbiff stekar man 20 -30 sek. per sida.  :angrywife:   :flirting:



Shyan:

Citat från: Ena skrivet 2011.04.28 - 10:55:36
--
Citat från: Shyan skrivet 2011.04.28 - 01:29:19
--
Hur gör jag för lövbiffen inte ska bli som en skosula

misslyckas varenda gång jag tillägat det

Tycker att jag inte steker den länge utan bara nån min på varje sida, men den blir seg nästan varenda gång


--
En lövbiff stekar man 20 -30 sek. per sida.  :angrywife:   :flirting:

Ooops..... skall genast bättra mig o pröva som du säger  :flowers:



--


Corny:

Det beror ändå mycket på köttet. Är inte det bra, blir inte lövbiffen bra heller. Jag föredrar att göra rullader eller "inbakade" saker med hjälp av lövbiff. Tycker att det blir bäst om det får vara en stund i ugnen, faktiskt.


Sidor: (1/4) > >>