Bullar till semlor eller som fralla

Sidor: << < (6/7) > >>

Vira:

Ändringar i mitt bullrecept.

Gamla receptet
4 Ägg + 2 gulor
200g Creme fraiche
150g Smält smör
5g Flytande Hermesetas
10g Bakpulver
200g Bake Pro

Ändras till
6 normalstora ägg
50g Sukrin
300g Creme Fraiche
210g smält Smör
150g Bake Pro
50g Fiber Husk
5g Bikarbonat

Blev 21st á ca 52g. Baka ca 180* 25-30 minuter.
Sitter fast i formen när de är nybakade men lossnar bra när de legat i svalen till nästa dag.

8g P, 15g F, 1g Kh/st

Smakade inte sött men hade ändå en rundare smak än med hermesetasen.
Ska smaksätta nästa sats med kardemumma, tror jag.

Hovan:

Måste tacka Vira för ett utmärkt recept på semle bullar mums :dribble: :flowers: :flowers:

elocinave:

Är ju också sugen på att baka semlor men är osäker ang. Bake Pro.

Visst, det innehåller BARA vassleproteinpulver men är det så ofarlig som det låter?

Åsikter?
Sedan finns det ju bara i megastora hinkar och eftersom jag inte är en bakerska så känns det lite onödigt att köpa såna stora mängder :confused3:

Cora:

Hej
Idag är jag glad. För jag har just hittat en ny spännande sida här på nätet. DEN HÄR  :thumbsup:
och ett väldigt lockande recept.
C

hemul:

Vira är farlig!  :lol:

Välkommen hit.  :inlove:

Sidor: << < (6/7) > >>