Kwemlor!

Sidor: << < (9/10) > >>

Subcalva:

Det senast nu verkar vara att göra semlor på kikärtsmjöl
Mycket resistent stärkelse i !

 :smile:

hemul:

Men är det gott? Har ätit matbröd gjort på kikärtor. Lika torrts som sojakorvar.  :puke1:

berittis:

Jag har försökt att göra LCHF-semlor i flera år och olika recept men jag har aldrig blivit riktigt nöjd. Så nu gör jag semlor med glutenfritt mjöl trots att det är mycket kolhydrater. Nu är jag nöjd för de är riktigt goda. Samma med safftransbullar, har gett upp att göra dem LCHF.

hemul:

Inte för att nån läser här längre, men vi ligger fortfarande bra till. Trea på Google, tätt efter fru Sundin och Projekt Runeberg(!).  :lol1:

Nizhoni:

Citat från: hemul skrivet 2023.03.24 - 04:33:32
--
Inte för att nån läser här längre, men vi ligger fortfarande bra till. Trea på Google, tätt efter fru Sundin och Projekt Runeberg(!).  :lol1:

--
Ibland tittar jag ännu in och läser, men kan tydligen inte svara från webbläsare (Mac/iPhone). 🧐


Sent from my iPhone using Tapatalk

Sidor: << < (9/10) > >>