Apelsinmandelrutor med chokladtäcke

Sidor: << < (2/3) > >>

Ekub:

Men blir det inte mer eller mindre samma proportioner om man tar mindre socker eller mer mandel? Tar man mindre socker får man ju större "andel" mandel, och tar man i mer mandel blir ju andelen socker mindre. Lr? :redface:

hemul:

Jo, men mandel ge ju också volym och binder om den är finmald. Vet inte. Försöka duger!  :babbit:

/LO:

Försöker du förgifta oss? Flytande margarin, mandelmassa och potatismjöl :club:

Men bortsett från det så lät det ju väldigt gott. Apelsin, ägg och smält choklad.

Men skämt å sido. Jag tänker att det borde gå med riven mandel, smör och lite stevia kanske? Eller rinner smöret bort i ugnen? Grädde då?
Eller så räcker det med mandel, ägg och apelsin. Stevia som sötning för att få det att smaka lite kaka :flirting:

Kanske får testas i helgen!

hemul:

Jag trodde ju att ni skulle fatta själva att ni ska byta margarinet mot smör.  :rolleyes:

/LO:

Choklad och apelsin inköpt. Resten finns hemma.

Jag tror att det kommer att blir såhär:
200 gr mandel
1 tsk florsocker
stevia
4 ägg
1 apelsin
Choklad (höll jag på att glömma)

Smör och ev kokos till formen ist för mjöl.

Sidor: << < (2/3) > >>