dagens grönsakstillbehör

Sidor: << < (2/4) > >>

Sorla:

Broccolimos är gott!  :lick:
Rostad broccoli i ugnen med chilliflakes och/eller flingsalt och lite olja.
Rå i små buketter i sallad

berittis:

Jag brukar ångkoka broccoli en liten stund. Sen lägger jag den i en glasburk och häller på en vinägrett. När den har svalnat lite sätter jag på locket och då kan man vända burken försiktigt några gånger. Då behöver man inte röra för att fördela vinägretten över all broccoli. Den blir mosig om man rör om. Den är lika god kall som varm. Jag brukar göra en stor sats för den håller ju fint i kylen några dagar. :lick:

hemul:

Det där tyckte till och med jag lät gott! :tasty:

berittis:

Det är gott! Det är ju lätt att variera också men olika kryddor, med eller utan vitlök o.s.v.

hemul:

Nu blev jag så sugen att jag fick gå och göra det med morotsslantar. Det var det jag hade.   :shy:

Sidor: << < (2/4) > >>