Ketchup

Sidor: << < (4/4)

hemul:

Det är ju färska tomater också när man väl kokat dem. :lol:

Man skulle få tag på sån där plastkorv. Då kunde man fylla den med t.ex. ketchup och frysa och sedan bara skära av en bit när man behöver lite.  :crazy:

Corny:

Citat
--
Ja, men i såfall kan det väl inte hålla bara en vecka?! Konserverade tomater håller ju hur länge som helst! Varför gör de det?  :sad:
--

Det håller sig ju bara så länge man inte öppnar burken. Sen är det som vilken kokt tomat som helst.

Citat
--
Okej för plastkorv, men vad använder du när du skär i frysta saker? Här är man i det närmaste tvungen att använda yxa för att få isär sakerna. Så hur hade du tänkt dig det hela? En liten vridning på plastkorven per dl, eller något annat?  :smile:
--

En TUNN korv hade jag tänkt mig så man lätt kan kotta av den. :tongue:

Sidor: << < (4/4)