Paté med purjo

Sidor: << < (2/9) > >>

Fjällmor:

 :wave:

den här blir som en variant av köttfärslimpa, kan man säga.

Servera i skivor - antingen som hemul vill eller på annat vis

 :nod-yes:

här finns mitt första leverpastej(bredbar)försök - det kommer nog fler...

http://web.me.com/fjallmor/Webbplats/Blogg/Poster/2010/8/26__DSC0834.html

hemul:

Ja, mixerpastej blir mycket bättre än traditionellt hemgjord bakad pastej. Den blir liksom grynig, tycker jag. Men kanske om man mixar levern först, istället för mal. En annan variant jag tänkt prova är mixerpastej men lite fläskfärs i, då det blir mer riktiga ingredienser.  :nod-yes:

Fjällmor:

Låter klokt!

Berätta gärna hur det går, vi är paté/pastejtokiga i detta hus

 :chase:

hemul:

Det dröjer. Mackor blir lätt lite för mycket kalorier för mig (fett pålägg PLUS tjockt med smör... ) så jag ligger lite lågt på mackfronten just nu.

Fjällmor:

 :nod-yes: det kommer när det kommer


men ... man måste inta ha mackor till pastej/paté

 :flirting:

Sidor: << < (2/9) > >>