Vad kan man doppa i chokladen?

Sidor: << < (2/5) > >>

hemul:

Du får väl ha en tång!  :club:

Sorla:

 :glare:

Skulle du kunna visa mig hur man håller i mjuka hallon från frysen, med en tång? Eller hala mandlar, utan att skjuta iväg dem?  :confused3:

hemul:

Men hallon från frysen är inte mjuka ju! Typ en sån där poppig jättepincett som man har och vänder på köttet i pannan med borde väl funka. Eller ett litet tunt grillspett.

Jag tycker verkligen du ska testa bacon. Jag tror nämligen att det blir jättegott! Knaperstekta kalla skivor...  :drool:

Monkan:

Citat från: Sorla skrivet 2010.12.27 - 19:26:05
--
Jag köpte en chokladfondue till min man i julklapp. Då visste jag inte att han skulle bestämma sig för att testa LCHF. Nu har han helt överraskande bestämt sig för att han har samlat för många kilon, som ska bort. Bums.  :thumbsup:

Men vad kan man doppa, som inte genererar en massa kolisar då? Tips? Någon?  :confused3:

--

Fast allvarligt talat: Chokladfondue går ju inte så himla bra ihop med LCHF. Så det bästa är väl att antingen köra fonduen innan han börjar med LCHF eller efter att han gått ner alla sina kilon som ett planerat avsteg.

Ena:

Är det skillnad på en vanlig fondue och en chokladfondue?
frågar den okunniga  :redface:

Sidor: << < (2/5) > >>