Vad kan man doppa i chokladen?

Sidor: (1/5) > >>

Sorla:

Jag köpte en chokladfondue till min man i julklapp. Då visste jag inte att han skulle bestämma sig för att testa LCHF. Nu har han helt överraskande bestämt sig för att han har samlat för många kilon, som ska bort. Bums.  :thumbsup:

Men vad kan man doppa, som inte genererar en massa kolisar då? Tips? Någon?  :confused3:

hemul:

Bacon? :surprised:

http://forum.fetbobba.net/index.php/topic,974.0.html

hemul:

Kom på en grej till. Hallon. Kanske frysta?  :nod-yes:

Fjällmor:

Hallon?
Andra bär?
Kokos?
Nötter..?

fingrarna...?

 :clapping:

Sorla:

Citat från: hemul skrivet 2010.12.27 - 19:30:28
--
Bacon? :surprised:

http://forum.fetbobba.net/index.php/topic,974.0.html

--

Det var inte någon som hade testat så vitt jag förstod..... Men jag känner inte en så där fantastiskt sprudlande lust att prova jag heller...... :ignore:

Kokostoppar kan man ju doppa! Tack!  :thumbsup:

Hallon är pilligt att doppa utan att doppa fingrarna i smeten. Även nötter..... maken är lite allergisk mot nötter dessutom. Fast fingrarna kanske kan bli trevligt. Om det är mina fingrar till honom och viseversa.  :flirting: Fast då ska vi nog ha barnvakter.  :laugh:

Sidor: (1/5) > >>