Gratängsås utan mjölk.

Sidor: << < (2/3) > >>

MiaP:

Det är ett bra recept som var vanligt förr att man använde vid gratinering, speciellt på gratänger med skaldjur.

 :chef2: :eating:

Tina:

Detta måste testas.

idalinda:

och varför  kollar jag inte då  :smack_head:

Ni måste hojta till mig om jag inte fattar mitt bästa själv.

Det ska blir lite knytkalasmat  ( tårtor och pajer) på torsdag så jag funderade på att ta med
någon matig sallad till mig, men detta skulle kunna fungera alldeles underbart ypperligt.

Om jag tänker på bottenlös paj, alltså räkor, broccoli eller dyligt som fyllning,
och sedan såsen och lite hårdost blandat. Kan den hålla ihop?

Jag har diversa mjölersättningar också efter julen så jag kanske skulle kunna satsa på en riktig botten.

hemul:

berettis, det där lät så bra så jag tog och flyttade det till en egen tråd så folk kan hitta det lättare. Paj e man ju sugen på!  :dribble:
http://forum.fetbobba.net/index.php/topic,2389.0.html

berittis:

Ja, jag saknade paj för jag tycker att det är så gott. Dessutom är det bra bjud- och buffémat. Jag har bjudit min son och svärdotter, som är väldigt skeptiska till LCHF, och de tyckte att det var kanongott. Jag sa inte att det var LCHF förrän efter deras utlåtande.  :whistle: Jag vet, väldigt styggt. :lol:
Sen så...kallar jag mig för berittis, men det är lungt. Du kan kalla mig Beirut om du vill (heter Berit)  :whink: :lol:

Sidor: << < (2/3) > >>