Grundsås

Sidor: (1/7) > >>

Ninna:

När jag ska göra en sås så har jag nästan alltid samma grund jag börjar med för att sen smaksätta med det som passar för dagen. :nod-yes:

ca 4 dl vispgrädde
200 g philadelfiaost

Alltsammans rör jag ihop i en kastrull och det får småkoka lite. Sen kryddar jag med salt, dill, citronpeppar...m.m....till fisk t.ex. Eller varför inte stekt bacon till nån biff? Variationerna är oändliga!!! :clapping:

 :wave:

Ninna:

...och om det blir över av "fisk-såsen" så värmer jag det nästa dag och häller i lite skalade räkor...då har jag fått en mättande smaskig räksoppa! :yay:

 :wave:

kwidell:

när du värmer den dagen efter... behåller den då sin tjocka konsictens.. elelr blir den tunn och rinnande igen?  :confused3:

hemul:

Det är klart den inte blir! Då hade hon väl sagt det!  :club_idiot:

kwidell:

e väll inte säkert hon skulle!   :mad_roll:

Sidor: (1/7) > >>