Two Fat Ladies: Chopped Walnut and Coffee Cake

Sidor: << < (3/3)

hemul:

4 ägg110 gram florsocker1 msk färska brödsmulor1 msk finmalt kaffe1 msk kakao175 g valnötter med skal (ungefär)
Till glacyren
110 g osaltat smör110 g florsocker1 äggula1 msk snabbkaffe2 msk kokande vatten
Smöra och ströa en form, ungefär 20 cm i diameter och 5cm hög.

Separera gulor och vitor. Vispa gulorna med sockret tills de vitnar och hänger som band från vispen. Tillsätt brödsmulor, malt kaffe, kakao och valnötter (som jag antar ska hackas först, men det står det inte). Blanda väl. Vispa äggvitorna styva och vänd försiktigt ner dem i smeten. Häll i formen och grädda i förvärmd ugn i 175 °C i 45 minuter. Låt svalna i formen och vänd sedan upp kakan på ett galler.

Glasyren
Vispa smöret med florsockret och äggulan. Lös upp snabbkaffepulvret i det kokande vattnet och blanda detta väl med glacyren. Sprid ut över kakan med en fuktig kniv.

Ena:

Det är väl ingenting du har tänkt äta?  :eeek:

hemul:

Varför inte? Sötning vet vi ju hur man fixar.

Sidor: << < (3/3)