Vad gör man på oxsvans?

Sidor: << < (2/5) > >>

Nora:

Det känns som att oxsvans blir ... ungefär som att koka soppa på en spik ..  :whistle: 

hemul:

Ja sa OXSVANS, inte råttsvans.  :club: Den var tjock som mina vrister.  :nod-yes:

Nora:

Belgian blue ... ? ....   :lmao:

hemul:

 :mad_roll:

hemul:

Nu har jag räknat baklänges här.  :biggrin1:

Det blev 750 g kokt kött och jag köpte 1788 g ā 49 kr/kg. Om man räknar med att kött minskar med 1/3 vid tillagningen så betalade jag 84:45/kg för köttet (rått) och fick allt ben och brosk på köpet.  :cool:

Om man tänker på att detta är en dyr affär, så är det nog oxsvans rätt prisvärt. Högrev + ett par märgben hade nog blivit dyrare. Nu ska jag ringa runt stans butiker och kolla vad de tar för oxsvans, för det här var fina grejer det! Sicken sås det blev! :tasty:

Sidor: << < (2/5) > >>