omvänt problem med ägg-gulor

Sidor: << < (3/3)

Fjällmor:

Jag gör äggmjölk på gulor

http://web.mac.com/fjallmor/Webbplats/Blogg/Poster/2009/10/30_Dags_f%C3%B6r_en_bek%C3%A4nnelse.html

hemul:

Citat från: esther skrivet 2009.12.17 - 10:02:11
--
Hemul.. Philadelphiatårta är detsamma som amerikansk cheesecake. På julen brukar jag göra den med pepparkakskross, men av det blir intet i år. Har funderat på att blanda pepparkakskryddor i själva smeten.. Fast jag är tveksam hur resultatet blir med stevia..

--

Asså! Men gör lc-pepprisar då.

idalinda:

Citat från: Fjällmor skrivet 2009.12.17 - 15:08:55
--
Jag gör äggmjölk på gulor

http://web.mac.com/fjallmor/Webbplats/Blogg/Poster/2009/10/30_Dags_f%C3%B6r_en_bek%C3%A4nnelse.html

--

Verkar vara något som jag också får ta tag i , nu när jag inte fixar mjölk.
Hur länge går det att förvara det i kylen?
Ska man värma upp det sen / mixa igen ?

hemul:

Det går att värma, men värmer du förmycket så koagulerar det förstås. Jag lyckades ivf göra varm choklad på det. Tror jag värmde tills det började småryka och rörde samtidigt, men inte mer. Men du BEHÖVER ju inte värma det annars.

Sidor: << < (3/3)